Reliek Heilige Bernadette komt naar Nederland

De Heilige Bernadette Soubirous komt naar Nederland. Een bijzondere schrijn met haar reliek (een stuk van het gebeente) komt in april vanuit Lourdes naar Nederland en maakt dan een rondgang door het land. Tussen 1 en 28 april wordt de reliek in alle zeven Nederlandse bisdommen ontvangen.
Lees verder

 
 

Volg feest O.-L.-Vrouw van Lourdes online

Op zondag 11 februari wordt in Lourdes de eerste verschijning van Maria aan Bernadette herdacht. Die dag is tevens uitgeroepen tot Wereldziekendag. De internationale hoogmis is live te volgen via internet. Aansluitend is er een processie naar de Grot waar het Angelus wordt gebeden. Ook dit is live via internet te volgen.

Lees verder

 
     
 

Schrijf nu in voor een bedevaart naar Lourdes


In het voorjaar en in september zijn er weer bedevaarten naar Lourdes. In april/mei met de TGV en de bus en in september met het vliegtuig en de bus. Schrijf snel in als je mee wilt.

Lees verder

 
     
 

In maart naar Assisi en Rome


De allerlaatste vrije plaatsen voor de bedevaart naar Assisi en Rome met de parochie H. Lebuinus uit Deventer zijn beschikbaar voor geïnteresseerden van buiten de parochie. Vertrek op 15 maart.

Lees verder

 
     
 

Inschrijving Banneux geopend

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat de verschijningen van Maria in Banneux officieel werden erkend. De inschrijving voor de bedevaarten vanuit het bisdom Roermond naar Banneux is geopend. In mei en september zijn er 5-daagse reizen. Ook is het mogelijk om een dagbedevaart vanuit Limburg naar Banneux maken.

Lees verder

 
     
 

Vier dit jaar Kerstmis in Rome


Pasen moet nog komen en Kerstmis is nog ver weg. Maar zou het niet leuk zijn om dit jaar Kerstmis te vieren in Rome? Samen met de paus op het Sint-Pietersplein? Van 23 tot en met 27 december gaan we naar Rome. Ga mee.

Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden