Programma bekend: Reliek Heilige Bernadette doet 14 Nederlandse kerken aan

De schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt vanaf Pasen vanuit Lourdes naar Nederland en doet dan veertien bijzondere kerken en bedevaartplekken aan. De schrijn maakt tussen 1 en 28 april een rondgang door het hele land: van Maastricht tot Heiloo en van Hulst tot Bolsward. Het complete programma is nu bekend gemaakt.
Lees verder

 
 

Lourdesbedevaart TGV

Met de TGV naar Lourdes. Dat kan van 27 april tot en met 4 mei. Er zijn nog plekken vrij. U reist in de vroege ochtend met de bus naar Tourcoing in Noord-Frankrijk. Daar stapt u in de trein, die u met hoge snelheid naar Lourdes brengt, waar u diezelfde avond aankomt.

Lees verder

 
     
 

Magazine voor de Pelgrim


Het nieuwe nummer van het Magazine voor de Pelgrim is verschenen. Daarin uitgebreid aandacht voor de rondgang van de relieken van Bernadette door Nederland. Aalmoezenier Ronell Bansie vertelt over een bijzondere voettocht naar Santiago. We bezoeken de oudste Lourdesgrot van Nederland, die 150 jaar bestaat. En een reportage uit Einsiedeln, waar al eeuwenlang de Zwarte Madonna wordt vereerd. Dit en nog veel meer in het Magazine voor de Pelgrim. Voor €12,50 per jaar ben je al abonnee.

Lees verder

 
     
 

Middag voor gezinnen met Bernadette op 28 april


Op de laatste dag waarop de reliek van Bernadette in Nederland is (zondag 28 april), wordt in Den Bosch een middag voor gezinnen uit het hele land gehouden. Er is een viering, een gezellige speurtocht en je leert heel veel over Maria en Bernadette.

Lees verder

 
     
 

Assisi-bedevaart oktober


In de week waarin het feest van Sint-Franciscus wordt gevierd, bezoeken we zijn stad Assisi in Italië. We maken kennis met het leven en werk van deze bijzondere heilige die zich inzette voor de armen en de schepping. Ga mee van 1 tot en met 6 oktober en ontdek het land van Franciscus.

Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden